Adverteerders gezocht!

Adverteerders gezocht!Mail ons voor de mogelijkheden, voorwaarden en tarieven.
www.hormax.nl

Starten als ondernemer in België

Starten als ondernemer in België

          Klik hier voor meer informatie

Print E-mail

www.smulders-bv.nl

Met grote regelmaat staan wij mensen te woord die op het punt staan een horecabedrijf te kopen. Wij staan ze geheel vrijblijvend te woord en voorzien hen graag van advies. Klanten kennen Smulders dan ook als specialisten. Wij staan voor one stop shopping en zijn totaalleverancier voor restaurants, de institutionele sector, cafetaria en kantines. U plaatst één bestelling voor zowel dagverse waren als andere producten en krijgt deze producten desgewenst tegelijk afgeleverd. 'Vers' is bij ons gegarandeerd vers. Een uitgekiende logistieke planning zorgt ervoor dat verswaren 's avonds en 's nachts bij ons geleverd worden. Wij bezorgen ze de volgende dag direct bij u.

Persoonlijke Service
Kwaliteit betekent voor ons zoveel meer dan het leveren van goede producten. We hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht voor klanten. We denken graag mee over uw wensen, uw bestellingen en eventuele veranderingen in uw assortiment. Ook uw voorkeuren voor de wijze van levering en de administratie houden we in het oog. Onze adviseurs kunnen uw specifieke vragen beantwoorden.

Innovatief
Onze slogan 'Trendsetters in grootverbruik' voeren we niet voor niets. We werken continu aan verbetering en vernieuwing van onze dienstverlening. Klanten hebben bijvoorbeeld de mogelijkheid hun bestellingen te plaatsen via onze internetshop. U kunt uw digitale bestelingen combineren met onze Personal Digital Assistant (PDA) voor efficiënt voorraadbeheer. Een andere innovatie is onze afdeling Trends & Tradities, waar u in een sfeervolle setting kennismaakt met noviteiten.

Heldere Orderverwerking
Ons totaalpakket bestaat uit twintigduizend producten, waarvan het merendeel direct uit voorraad leverbaar is. Daarnaast komen er regelmatig nieuwe artikelen bij. U kunt bij ons dus voor veel kwaliteitsproducten terecht. Om uw eigen pakket te ontvangen, hoeft u echter maar één bestelling te plaatsen. En alle producten berekenen we op één factuur, waardoor de administratieve afhandeling zeer helder is. Over het inboeken van uw factuur hebben we eveneens goed nagedacht. Door te werken met klantspecifieke boekhoudcoderingen maken we het inboeken voor u meer overzichtelijk en minder arbeidsintensief. Dit kan ook een kostenbesparing opleveren.

Wij helpen ook de aspirant-kopers van een horecabedrijf graag op weg! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Smulders Horeca- en Grootverbruik
Edisonstraat 9
5051 DS Goirle
Telefoon: 013-5313131
Fax: 013-5313100
Site: www.smulders-bv.nl
Email: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots, u heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
www.boundless.nl